Sunday, April 21, 2013

Metallic shoes
Tớ có tiền sử chết mê chết mệt bất cứ thứ gì óng ánh, lung linh nên khi lần đầu tiên nhìn thấy giày ánh bạc trên catwalk 2 mắt sang rực ngay *O*. Kiểu giày này xuất hiện từ năm ngoái cùng "cơn sốt" đồ metallics nhưng lúc đó ngoài các thương hiệu đình đám nhất làng thời trang ra (nghĩa là của các nhà thiết kế > nghĩa là rất-rât-rất đắt) khó có thể tìm mua được chúng ở bất kỳ đâu ==".

Ao ước mãi.. cuối cùng đến năm nay, giày metallic bóng loáng cũng phủ kín các sàn diễn thời trang quốc tế - xưng danh hot trend. Điều này đồng nghĩa với sự đại-trà-hóa và đến với những người tiêu dung bình dân như mình heheh >}. Nhờ vậy mà thàng trước mình đã mua được đôi giày ánh kim đầu tiên ở chợ đêm Bến Thành với cái giá rất chi là mềm :>. Tuy ko phải là đôi ánh bạc ao ước nhưng cũng tạm ổn =3. 

* * *

I've been coveting a pair of metallic shoes ever since they appeared on the runway last year. But unless you have the resource to go for designer's price tag, they were nowhere to be found ==". Fortunately, this season they're coming back as the "IT" thing, a standalone trend. This means that they will finally be available in high-street versions, wide accessible for fashion commoners like us >}. 

I found my very first pair of metallic shines about a month ago in Saigon's night market ^^v. I wanted silver but couldn't find anything in my size so ended up buying these instead - I swear, I have no idea what color it is. Not my dream-comes-true purchase but close enough heheh >].

I absolutely love them and that's not just because I'm mad for anything that shines or sparkles but they actually can go well with pretty much everything! Metallic shoes, especially the silver ones, are the new nude/black-with-a-twist for footwear. 
3 comments:

 1. abosolutely adore this trend<3

  http://tramplingicecream.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Your shoes are great Linda, it is legs that make the shoes, not the other way round!
  Great shoes will fail on wrong legs.

  ReplyDelete
 3. Bài viết của bạn khá là hấp dẫn đấy. Chúng tôi sẽ chia sẻ cho các bạn thêm những thông tin khác về thời trang giày dép. Bây giờ tôi sẽ giới thiệu cho các bạn 4 đôi giày cực mát cho ngày hè nóng nực nhé! Nếu bạn muốn có nhiều thông tin hơn hãy liên hệ với chúng tôi nhé!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...